opc_loader

Zwarte Komijn

Nablus Soap Company
6,00
x

Nablus Soap ~ Palestina
Pure olijfoliezeep uit Palestina, zoals die daar al gemaakt werd sinds de 14e eeuw. Je kunt ze praktisch overal voor gebruiken, om mee te douchen, te scheren, als shampoo en zelfs in het huishouden doet deze zeep dienst. De Nablus Soap Company is een familiebedrijf dat al meer dan 400 jaar de zeepindustrie in Nablus aanvoert. Hun zepen worden nog steeds ambachtelijk gemaakt en dragen tegenwoordig verschillende kwaliteitskeurmerken. De zeep is geschikt voor de gevoelige huid, bevat geen chemicaliën, heeft een eco-certificaat, is halal en vegan. Dus wie je ook bent; dit is de zeep voor jou!


Nablus, Zwarte Komijn  100g
De olie van zwarte komijn, ook wel Nigella Sativa genoemd, staat van oudsher bekend om haar geneeskrachtige en verzorgende eigenschappen. Olijolie is zacht en verzorgend. Dat maakt deze zeep geschikt voor ieder huidtype, vooral de droge en ouder wordende huid doe je er een plezier mee. Ook mensen met een gevoelige huid en klachten als eczeem of acne, kunnen verbetering bemerken bij gebruik. De zeep schuimt glad en cremig en ruikt naar de natuurlijke ingrediënten waar ze van gemaakt is, aards en kruidig. 

Ingrediënten: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Hydroxide , Aqua (Water)

Zwarte Komijn

Ik had hier een proefzeepje van ontvangen en de lucht was even wennen maar voor de rest een fijne zeep.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]