opc_loader

Aleppo Zeep 35% laurierolie

Aleppo Saryane
8,50
x

Aleppo Zeep
Met deze zeep ontstond de zeepindustrie zo'n 4000 jaren geleden in het gebied rondom Aleppo. We mogen Aleppo zeep dan ook wel de moeder aller zepen noemen. Tegenwoordig wordt de zeep nog op precies dezelfde wijze gemaakt, met gelijke ingrediënten. Meer reclame heeft een product niet nodig zou je zeggen. Toch zijn veel mensen nog niet bekend met deze geweldige zeep. Aleppo zeep is volledig vrij van chemische toevoegingen en geur- en kleurstoffen. Door de lange rijpingsperiode heeft de zeep een goud-bruin huidje gekregen. Je zult bij gebruik zien dat de zeep naar binnen toe groener kleurt, als in het productieproces. Aleppozeep is niet op dieren getest en is biologisch afbreekbaar. Goed voor je huid én het milieu.

Mensen met huidproblemen zoals eczeem of acne kunnen verlichting van deze klachten ervaren bij gebruik van Aleppo Zeep. Je kunt de zeep ook gebruiken als gezichtsmaskertje, door het schuim een paar minuten op je huid te laten voor je het afspoelt (je ogen vrij laten). Ook is Aleppozeep geschikt om je mee te scheren en kun je er je haren mee wassen. 

Door de situatie in Aleppo en de rest van Syrië wordt de zeepproductie en export natuurlijk bemoeilijkt. We hopen dat de zeepmakers stand houden, de berichten zijn dat er verschillende al hebben moeten uitwijken, bijvoorbeeld naar Libanon. Door aankoop van Aleppo zeep steun je ook de mensen in die regio!


Aleppo 35% laurierolie  200gr
Deze Aleppo zeep bestaat uit 65% olijfolie en 35% laurierolie. Olijfolie heeft een verzorgende invloed op je huid en droogt deze niet uit. Laurierolie staat bekend om zijn zuiverende en helende eigenschappen. In deze samenstelling is de zeep vooral geschikt voor mensen met een gevoelige huid die kwetsbaar is voor onzuiverheden zoals bijvoorbeeld acné of eczeem.


Ingrediënten: Sodium Olivate, Laurus Nobilis Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

Aleppo Zeep 35% laurierolie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.