opc_loader

Ezelinnenmelk zeep ~ Honing

Anes & Sens

Anes & Sens ~ Ezelinnenmelk zeep 

Ezelinnenmelk is een waar levenselixer. Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en haar kwaliteiten op cosmeticagebied. 
Cleopatra, koningin van Egypte en Pompei is ongetwijfelt de meest bekende gebruikster, zij zou dagelijks een bad genomen hebben met ezelinnenmelk om zo haar schoonheid te behouden. Ezelinnenmelk is rijk aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren. Deze houden de huid soepel, gehydrateerd en zorgen ervoor dat de vitaminen van de ezelinnenmelk goed worden geabsorbeerd. De mineralen reinigen de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe huidcellen aangemaakt worden. 
De melk is zeer efficiënt in de strijd tegen huidproblemen, dankzij de zuiverende en herstellende werking en het wordt door elk huidtype goed verdragen.

 

Ezelinnenmelkzeep ~ Honing

De ezelinnenmelk die gebruikt wordt voor de zeep is afkomstig van de ‘asinerie’, een ezel-boerderij midden in de Belgische natuur.  Uitermate geschikt voor gevoelige, droge huid en zelfs voor de tere kinderhuid. Deze natuurlijke zeep heeft een verrukkelijk zoet honing parfum en schuimt zacht en romig.

De zepen bevatten 27% Ezelinnenmelk, en voor minstens 97,20% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Zonder parabenen of fenoxyethanol.

6,00

Uitverkocht

Ezelinnenmelk zeep ~ Honing heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.