opc_loader

Menu

Nederland

Botma & van Bennekom 
BOTMA & van BENNEKOM is begonnen vanuit de passie van twee vriendinnen, en ondertussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Niels en Rianne staan nu samen aan het roer. Al hun producten worden met de hand gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, zijn volledig vegan en palmolievrij. De zepen worden verpakt door de Buitenplaats van Siza, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

HelemaalShea 
HelemaalShea is een kleinschalige Zeepziederij (Zeepmakerij) gevestigd in De Rijp, Noord - Holland. Het is een klein bedrijf waar natuurlijke handgemaakte zeep en haarzeep maar ook huidverzorgingsproducten met veel liefde wordt gemaakt. Alle producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten die gebruikt worden zijn niet getest op dieren. Ook het eindproduct is niet getest op dieren, alleen op man en kinderen ;)  Alle producten zijn handgemaakt, in kleine oplagen zodat je altijd een vers product koopt.

Kusala
In juni 2014 startte Karin Berkhoudt het zeepatelier van Kusala Gifts in een oud schooltje in Rotterdam West. Daar produceert ze haar unieke recepten met een gebalanceerde basis van oliën en boters die zorgt voor reinigende én verzorgende zeep. Prachtige zepen, ambachtelijk gemaakt met respect voor het milieu van mens en dier. Met bijzondere, en biologisch gecertificeerde ingrediënten. De goudsbloem representeert Kusala Gifts, de bloemen groeien krachtig en vrolijk in allerlei omstandigheden. Kusala Gifts stelt zich als doel om mooie producten te maken en bij te dragen aan veranderingen in de manieren waarop we produceren en consumeren. 

Pettr Zeep
Pettr Zeep verkoopt vaste zeep waarmee je kunt douchen, badderen, scheren, scrubben, je haren kunt wassen (óók die van je hond), je huis kunt schoonmaken, en natuurlijk lekker kunt ruiken.

Veld & Vaas
Veld&Vaas is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis. Op landgoed Op Hodenpijl vlakbij Delft, kweekt zij 'slowflowers', biologisch en op volle grond. Iedere zomer kweekt Veld&Vaas ook een groot bed goudsbloemen die worden gedroogd en verwerkt in heerlijke, handgemaakte zepen. Goudsbloemen (Calendula) staan bekend om de verzorgende en helende werking op de huid. 

Werfzeep 
Werfzeep is een ambachtelijke, biologische zeepziederij in Utrecht. Alle zepen die zij maken zijn plantaardig, palmolievrij en worden met liefde gemaak. Werfzeep werkt alleen met biologische ingrediënten en voegt geen onnodige stoffen toe. Voor de ingrediënten werken zij samen met telers en ook plukken zij een deel van de planten die zij voor hun zepen gebruiken in het Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht. Het zeepatelier bevindt zich aan de Westerkade in hartje Utrecht. Met een vierkoppig team worden hier alle zepen handgemaakt.

34 Artikelen