opc_loader

Menu

Ezelinnenmelk zeep | Maanzaad scrub

8,50
Voorraad:
5 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Ezelinnenmelk zeep | Maanzaad scrub

Anes & Sens ~ Ezelinnenmelk zeep 
Ezelinnenmelk is een waar levenselixer. Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en kwaliteiten op cosmeticagebied. 
Cleopatra, koningin van Egypte en Pompei is ongetwijfeld de meest bekende gebruikster, zij zou dagelijks hebben gebaad in ezelinnenmelk om zo haar schoonheid te behouden. Ezelinnenmelk is rijk aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren. Deze houden je huid soepel, gehydrateerd en zorgen ervoor dat de vitaminen van de ezelinnenmelk goed worden geabsorbeerd. De mineralen reinigen de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe huidcellen aangemaakt worden. De melk is zeer efficiënt in de strijd tegen huidproblemen, dankzij de zuiverende en herstellende werking en het wordt door elk huidtype goed verdragen.

Ezelinnenmelkzeep ~ Maanzaad Scrub  150gr
De ezelinnenmelk die gebruikt wordt voor de zeep is afkomstig van de ‘asinerie’, een ezel-boerderij midden in de Belgische natuur. Uitermate geschikt voor gevoelige, droge huid en zelfs de tere kinderhuid. Deze zeep bevat maanzaadjes voor een scrub-effect met als doel je huid op milde wijze te masseren en de doorbloeding ervan te bevorderen, en heeft een heerlijke zachte geur.


De zepen bevatten 27% Ezelinnenmelk, en voor minstens 97,20% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Zonder parabenen of fenoxyethanol.

Alternatieve artikelen voor Ezelinnenmelk zeep | Maanzaad scrub

Laatst bekeken items