opc_loader

Try Out ~ Unscented 40gram

Blacktree Try Out ~ Unscented   40gram
"Zonder toegevoegd parfum, de volledige Noord-Egeïsche ervaring"

Omdat we je graag willen laten kennismaken met deze bijzondere zeep, kun je deze week profiteren van korting op een stukje ongeparfumeerde Blacktree zeep, zodat je die in zijn meest pure vorm kunt uitproberen. De zeep is gemaakt om ook de meest gevoelige huid, met klachten als eczeem, zacht te reinigen en te verzorgen. Bij het ontwikkelen van de zeep, testte de echtgenote van zeepzieder Erhan Namli de zeep op haar eigen eczeem-gevoelige huid, die er na verloop van tijd sterk door verbeterde. 

De mooie zepen van Blacktree zijn gemaakt met lokaal geteelde olijfolie uit het Noord-Egeïsche gebied van Turkije. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en zelfs geschikt voor je gezicht. De stijlvol vormgegeven zeep ligt ondanks zijn robuuste formaat aangenaam in de hand door de afgeronde hoeken. De kwaliteit van de olijfolie is die van de olie waarmee voedsel bereid wordt. En dat voel en ruik je in het zijdezachte schuim en de helderheid van de geur van de zeep. 
Blacktree zeep is veganistisch en dierproefvrij.


Ingrediënten: Natriumolivaat (verzeepte olijfolie uit het Noord-Egeïsche gebied), Natriumcocoate (verzeepte kokosolie, food grade), Natrium castoraat (verzeept castorolie, food grade), Rozemarijnblad extract (een premium antioxidant en conserveermiddel om de levensduur van de zeep te verlengen)

3,90
Try Out ~ Unscented 40gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.