opc_loader

Koffiezeep met kruidnagel

Circulaire Zeep tegen Verspilling!
Deze speciale serie circulaire zepen is gemaakt met 32-45% reststroom ingrediënten. Wat zijn dat? Dat zijn ingrediënten die uit de productieketen van andere ondernemers komen en eigenlijk als afval worden gezien terwijl ze nog veel waarde bevatten. Karin Berkhoudt, eigenaar en maker van de zepen van Kusala Gifts, is zeer toegewijd aan het reduceren van onze consumptie, onder andere door efficiënter gebruik van grondstoffen. De circulaire zeep serie bestaat uit een zachte olijfzeep, een spannende koffiezeep, en een stoere bierzeep. De reststroom ingrediënten zijn dan ook olijfolie, koffie, bier, en bierbostel.

Koffiezeep
Met 38% reststroom ingrediënten (koffie en olijfolie). De reststroom koffie in deze scrubzeep wordt geleverd via de oesterzwammen kwekerij Rotterzwam. Het is ongezette koffie die bij de productie van koffiecupjes buiten de productieketen valt en wordt opgevangen. Deze zeep bestaat voor maar liefst 20% uit koffie! Dankzij het grote aandeel koffie heeft deze zeep een ontgeurende en opwekkende werking. Hij is perfect voor het handen wassen in de keuken na het snijden van knoflook en uien, of voor een full body koffie behandeling 's ochtends onder de douche. De cafeïne wordt via de huid opgenomen en samen met een kruidige citrus geur van sinaasappel, kruidnagel, cardemom, en litsea etherische oliën is het heerlijke wakker worden! Vind je de scrub van de zeep direct op je lichaam net even te intens, gebruik dan een washandje. Let op: met 20% koffie is het schuim van deze zeep bruinig van kleur. Dit kun je natuurlijk gewoon wegspoelen.

Ingrediënten: koffie⁰, verzeepte olijfolie⁰, verzeepte kokosboter, verzeepte shea boter, water, glycerine, verzeepte rijstolie, verzeepte avocado olie, verzeepte castorolie, sinaasappel, kruidnagel, cardemom, en litsea etherische oliën, eugenol, citral, limonene, linalol.

Ingrediënten INCI: coffee arabica seed powder⁰, sodium olivate⁰, sodium cocoate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, sodium ricebranate, sodium avocadoate, sodium castorate, citrus sinensis peel oil expressed, eugenia caryophyllus bud oil, elettaria cardamomum seed oil, litsea cubeba fruit oil, eugenol, citral, limonene, linalol.

5,95
Koffiezeep met kruidnagel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koffiezeep met kruidnagel


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items