opc_loader

Olijfzeep met groene klei

Circulaire Zeep tegen Verspilling!
Deze speciale serie circulaire zepen is gemaakt met 32-45% reststroom ingrediënten. Wat zijn dat? Dat zijn ingrediënten die uit de productieketen van andere ondernemers komen en eigenlijk als afval worden gezien terwijl ze nog veel waarde bevatten. Karin Berkhoudt, eigenaar en maker van de zepen van Kusala Gifts, is zeer toegewijd aan het reduceren van onze consumptie, onder andere door efficiënter gebruik van grondstoffen. De circulaire zeep serie bestaat uit een zachte olijfzeep, een spannende koffiezeep, en een stoere bierzeep. De reststroom ingrediënten zijn dan ook olijfolie, koffie, bier, en bierbostel.

Olijfzeep  75g
De 32% reststroom olijfolie in deze zeep is afkomstig van een privé plantage in Italië óf van kleinschalige biologische producenten in Spanje via olijfolieleverancier Olivarera Barendrecht. De houdbaarheid van deze oliën is verstreken, wat betekent dat de kwaliteit en smaak is beïnvloed door oxidatie. Als je zeep maakt met oude olie krijg je snel oranje vlekjes in de zeep. Om dit te voorkomen en te verzekeren dat de zeep van goede kwaliteit is deze olijfolie van geoxideerde vetzuren gereinigd met een effectieve methode die wetenschappelijk getest is en goedgekeurd door het instituut wat de veiligheidscertificaten voor Kusala Gifts zepen verzorgt.

Olijfoliezeep is zacht en verzorgend. Deze olijfolie is in alle drie de circulaire zepen verwerkt, maar de olijfzeep heeft een extra groot aandeel olijfolie voor een supermilde zeep. Verder bevat de olijfzeep groene klei voor reiniging en een mooie groen kleurtje. De geur is zacht en fris met een mengsel van patchouli, cipres, marjolein, en citroengras etherische oliën.


Ingrediënten: verzeepte olijfolie⁰, verzeepte kokosboter, verzeepte shea boter, water, glycerine, verzeepte castorolie, groene klei, patchouli, cipres, marjolein, en citroengras etherische oliën, citral, geraniol, limonene, linalol.
Ingrediënten INCI: sodium olivate⁰, sodium cocoate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, sodium castorate, clay, pogostemon cablin oil, cupressus sempervirens oil, origanum majorana leaf oil, cymbopogon schoenanthus oil, citral, geraniol, limonene, linalol.

5,95
Olijfzeep met groene klei heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Olijfzeep met groene klei


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items