opc_loader

Klimaatzeep

Klimaatzeep Voor Schone Energie
Deze zeep is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de klimaatbeweging Extinction Rebellion. Voor iedere verkochte klimaatzeep wordt €1,50 gedoneerd aan Extinction Rebellion Nederland. Het geld wat aan Stichting Vrienden van XR wordt gedoneerd zal worden gebruikt voor trainingsessies, actiematerialen, juridische steun en andere kosten die bij acties komen kijken. 

Ben je niet bekend met Extinction Rebellion? Ze stellen zich voor: "Wij zijn gewone mensen, uit alle hoeken van het land en van alle leeftijden die zich ernstig zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Wij zijn ouders, kinderen, studenten en grootouders die allemaal strijden voor een leefbare toekomst. In minder dan een jaar tijd, zijn we gegroeid van een kleine groep mensen tot een krachtige beweging van honderdduizenden rebellen wereldwijd"

Waarom organiseren al deze mensen zich? "Wereldwijd lijden mensen onder extreme weersomstandigheden en mislukte oogsten. Over de hele wereld zien we bosbranden, ijskappen die sneller smelten dan voorspeld, en de ondergang van hele ecosystemen. We bevinden ons midden in een ongekende crisis en we hebben nog maar een paar jaar om er iets aan te doen. Wij bestaan omdat onze overheid weigert om het noodzakelijke beleid in te voeren om haar burgers te beschermen. In plaats daarvan blijft zij de industrieën steunen en financieren die onze levens in gevaar brengen. We organiseren creatieve, vreedzame en soms disruptieve acties om druk te zetten op onze regering en ze te dwingen om de nodige maatregelen te nemen tegen de klimaat- en ecologische crisis. Waarom? Omdat de geschiedenis keer op keer heeft laten zien dat burgerlijke ongehoorzaamheid een zeer effectieve manier is om radicale en snelle veranderingen tot stand te brengen"

De Zeep  100gr
De klimaatzeep heeft een sterk zuiverende werking dankzij actief koolpoeder en brandnetelpoeder. Maar het is vooral de complexe kruidige geur van salie, hyssop, patchouli, en eucaluptus die samengesteld is om negatieve energie te verdrijven en om helderheid te scheppen voor de toekomst. Salie en hyssop zijn beide kruiden die in verschillende culturen werden en worden gebruikt in reinigings rituelen waarbij de gedroogde planten worden gebrand en de rook wordt verspreid om een ruimte en de geest te zuiveren. En natuurlijk, om de toon te zetten voor nieuwe manieren van produceren en consumeren, is deze zeep net zoals de circulaire zepen gemaakt met reststroom olijfolie (22,5% van het eindproduct). 


Ingrediënten: verzeepte olijfolie⁰, verzeepte kokosboter, verzeepte shea boter, water, glycerine, verzeepte rijstolie, verzeepte avocado olie, verzeepte castorolie, brandnetelpoeder*, salie, hyssop, patchouli, en eucalyptus etherische oliën, actief koolpoeder, limonene, linalol.

Ingrediënten INCI: sodium olivate⁰, sodium cocoate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, sodium ricebranate, sodium avocadoate, sodium castorate, salvia officinalis oil, urtica dioica leaf powder*, hyssopus officinalis leaf oil, pogostemon cablin oil, eucalyptus globulus leaf oil, charcoal powder, limonene, linalol.

⁰ reststroom ingrediënt; * gecertificeerd biologisch. Vegan.

Salie en hyssop etherische oliën kunnen beter vermeden worden door vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding en door kinderen onder 4 jaar.

7,75
Klimaatzeep heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.