opc_loader

Dode Zee Modder

Nablus Soap ~ Palestina
Pure olijfoliezeep uit Palestina, zoals die daar al gemaakt werd sinds de 14e eeuw. Je kunt ze praktisch overal voor gebruiken, om mee te douchen, te scheren, als shampoo en zelfs in het huishouden doet deze zeep dienst. De Nablus Soap Company is een familiebedrijf dat al meer dan 400 jaar de zeepindustrie in Nablus aanvoert. Hun zepen worden nog steeds ambachtelijk gemaakt en dragen tegenwoordig verschillende kwaliteitskeurmerken. De zeep is geschikt voor de gevoelige huid, bevat geen chemicaliën, heeft een eco-certificaat, is halal en vegan. Dus wie je ook bent; dit is de zeep voor jou!


Nablus, Dode Zee Modder  100g
Deze zeep bestaat uit een unieke combinatie van olijfolie en een mengsel van behandelde modder uit de Dode Zee. De modder maakt de huid sterk, flexibel en zuiver. Zeep met modder uit de Dode Zee is zeer geschikt voor een vette huid en staat bekend om zijn goede resultaten bij een onzuivere huid.

Tip: Deze zeep kan vanwege de diep reinigende werking ook als gezichtsmasker worden gebruikt. Ga als volgt te werk: maak het gezicht nat, verdeel de zeep over het gezicht en masseer gedurende drie minuten in de huid. Wacht vervolgens nog drie minuten, was het gezicht met lauw water en droog het. Maakt je gezicht lekker schoon en glad.

Volledige ingrediënten lijst: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Maris Limus (Dead Sea Mud) , Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Hydroxide , Aqua (Water)

6,00

Dode Zee Modder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dode Zee Modder


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items