opc_loader

Menu

Lichaamszeep | Royal Oeillet

15,00
Voorraad:
7 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Lichaamszeep | Royal Oeillet

Royal Oeillet 1900 | Powder & clove   125gr
Poeder & kruidnagel

Verre herinneringen aan vervlogen tijden, poeder verdwijnt en maakt plaats voor pittige, brandende kruidnagel en anjer. Deze zeep is verrijkt met biologische sheaboter voor de soepelheid van de huid en voor zijn kalmerende eigenschappen. Wanneer je huid de neiging heeft om dof te worden, is deze zeep ideaal. Met de kleurloze en fluweelzachte Oriza-zeep blijft je huid fris en puur.

Oriza is genoemd naar het rijstpoeder dat gebruikt werd om poeders en lichaamszalven te maken (Oriza Sativa is de Latijnse naam van rijst). Poedergeuren zijn het altijd gebleven en dat is wat deze zeep zo bijzonder en onderscheidend maakt.

Aan een bijzondere verpakking ontbreekt het ook niet. De zeep zelf is ingepakt in papier en komt in een klassiek doosje. Een doosje om te bewaren.

Zonder palmolie | Vegan | Niet getest op dieren | Gemaakt in Marseille

Ingredients:
Sodium olivate, sodium cocoate, aqua, parfum, shea butter*, glycerin, sodium chloride, tetrasodium glutamata diacetate, benzyl salicylate, eugenol, geraniol, isoeugenol, alpha-isomethyl-ionone. *product of organic farming.

Vier eeuwen kennis en ervaring
Het verhaal van Maison Oriza begint In 1720, met Fargeon Aîné, Parfumeur en Distilleerder. Lodewijk XV, de koning van Frankrijk, was de eerste klant van Fargeon en schonk hem de eer om officieel Hofleverancier te zijn. De familie Fargeon had deze eer ook te danken aan Marie-Antoinette, zij stond bekend om haar verfijnde smaak.

Legrand Parfumerie Oriza was een van de eersten die een echt assortiment cosmetische producten ontwikkelde, geparfumeerd met de eigen geuren van het huis. In 1887 werd in de fabriek werelds allereerste vaste parfum gecreëerd. Een echte innovatie en wetenschappelijke prestatie, gepatenteerd door Oriza L. Legrand. In het voorjaar van 1890 opende Antonin Raynaud een prestigieuze boetiek in Parijs. Elegante vrouwen kwamen in groten getale en Parfumerie Oriza L. Legrand genoot een immense populariteit in Frankrijk en nog meer in het buitenland.

Zijn creativiteit, zijn avant-garde visie en de ongelooflijke kwaliteit van zijn composities zorgden ervoor dat Oriza L. Legrand bijna drie eeuwen lang werd beschouwd als een van de meest prestigieuze parfumhuizen in de geschiedenis.

Vandaag de dag
De geschiedenis van Oriza L. Legrand gaat nu verder onder leiding van twee onafhankelijke ondernemers, Hugo Lambert & Franck Belaiche-Bonniot, die gepassioneerd zijn door de geschiedenis van de Franse parfumerie. Samen willen ze, na jaren van historisch onderzoek, de mooiste creaties van het Huis weer tot leven brengen. De wedergeboorte van Oriza L. Legrand is mede dankzij de hulp van Franse ambachtslieden en familiebedrijven, met respect voor de traditie van meesterparfumeurs en het gebruik van de beste grondstoffen.

Pettr Zeep: Bijzondere zeepcollectie | Lage verzendkosten | Snelle verzending

Alternatieve artikelen voor Lichaamszeep | Royal Oeillet

Laatst bekeken items