opc_loader

Menu

Pure Raw Shea Butter 30ml | lichaam en haar

4,95

Uitverkocht

Voorraad:
0 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Pure Raw Shea Butter 30ml | lichaam en haar

100% Raw Shea Butter  30ml
Natuurlijke verzorging voor de huid en voor droog of beschadigd haar

Heb je droge benen, droge haarpunten, een schrale neus, droge lippen, een wondje of huidirritatie? Probeer dan eens deze body butter. De 100% pure ongeraffineerde shea butter heeft slechts één ingdrediënt: Sheaboter. Traditioneel met de hand geperst in Ghana op sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. En ook nog eens faire trade.

Het is een natuurlijk vet, onttrokken aan de noten van de shea boom. De shea butter bevat vele vetzuren en heeft een verzachtende werking, speciaal voor de droge tot zeer droge huid. Maar ook de normale huid is gebaat bij deze body butter. Shea butter staat ook bekend om de positieve bijdrage aan de elasticiteit van de huid. Het is rijk aan vitamine F, een vitamine voor het herstellen van de huid. Dit is onder andere de reden dat ongeraffineerde shea butter steeds vaker wordt gebruikt in de cosmetische industrie.

Waar kun je onze Faire Trade Raw Organic Shea Butter voor gebruiken?

Onze Shea Butter is geschikt voor verschillende huidtypes. Vervang je huidige pot of fles bodycrème door deze body butter en voel het verschil. Een klein blikje voor in je handtas en een groot blik voor in de badkamer.

Shea Butter kan worden gebruikt om diverse huidaandoeningen te verlichten, waaronder eczeem, dermatitis, psoriasis, lichte huidirritaties, extreme droogheid, striae, brandwonden, snijwonden, zonnebrand, insecten beten, ouderdomsvlekken, schimmelinfecties, littekens, roos en nog veel meer. Het kan ook helpen beschermen tegen extreem koud weer en zelfs je spieren beschermen voor en na zware inspanning.

Voor het lichaam

Het aanbrengen van de body butter gaat makkelijker als je warme handen hebt. Neem wat body butter uit het blikje en laat het smelten tussen je vingers, zo smeert het beter uit.

Voor het haar

Voor extra droog (kroes) haar, een heel klein beetje op het haar aanbrengen of alleen in de droge punten. Dit geeft ook bescherming voor het stylen. De butter is ook zeer geschikt als haarmasker. Sheaboter is een natuurlijke conditioner: het verbetert de haarstructuur, werkt vochtinbrengend en stimuleert de haargroei. Een beetje op het droge haar aanbrengen. Begin bij de haarwortels en werk zo naar de haarpunten. Goed inmasseren, doorkammen en tien minuten tot een nacht laten inwerken. Was het daarna uit. Gebruik zo vaak als nodig afhankelijk van het type haar. Daarnaast ook te gebruiken als conditioner, gebruik dan een klein beetje na het wassen, laat even intrekken en spoel het uit.

De bron van onze Shea Butter

Karitéboter komt van de Karite-boom, ook wel bekend als women's gold™. Deze boom groeit in de savannegebieden van West-Afrika, van Senegal in het westen tot Soedan in het oosten en tot aan de uitlopers van de Ethiopische hooglanden. Elk seizoen is anders en geen shea noot is hetzelfde. Dit kan leiden tot kleine verschillen in kleur of geur, tussen verschillende batches.

Wij zijn trots op onze Faire Trade Shea Butter

Met het kopen van dit wonderproduct ondersteun je de vrouwen en kinderen van de gemeenschap die leven van de winst van hun Raw Shea Butter-productie. De Coöperatie waar wij dit ongeraffineerde product kopen levert banen aan het Ghanese dorp Pusu-Namogo; waardoor ze de middelen krijgen om hun dorp levend en gezond te houden.

Ingrediënten

  • ongeraffineerd sheaboter (Butyrospermum parkii).

Faire trade | Biologisch | Ongeraffineerd | 100% natuurlijk | Dierproefvrij | Vegan | Palmolievrij

Pettr Zeep: Lage verzendkosten | Bijzondere collectie | Persoonlijke service.

Alternatieve artikelen voor Pure Raw Shea Butter 30ml | lichaam en haar