opc_loader

Menu

Cadeaudoos | Floral Trio

40,00

Uitverkocht

Voorraad:
0 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Cadeaudoos | Floral Trio

Floral Trio  205gr
Wil je jezelf echt verwennen, of een cadeautje geven dat alle zintuigen prikkelt, of kun je echt niet kiezen... Dan is er deze schitterende Cadeaudoos met 3 verschillende Ma'amoul zepen. Ceder of Libanon, Jasmine of Arabia en Oriental Gardenia.

Ma'amoul ~ Ceder of Libanon  75gr
Een ode aan de Libanon Ceder, hét symbool van het land, deze frisse en vooral houtachtige geur doet je dagdromen. Gemaakt met een mix van etherische oliën van Cederhout, Sinaasappel, Den, Patchouli en Sandelhout.

Ma'amoul ~ Jasmine of Arabia   55gr 
Rustgevende Arabische jasmijn met zachte bloemige tonen. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van eucalyptus, sinaasappel en copaiba.

Ma'amoul ~ Oriental Gardenia  75gr 
Oriental Gardenia, voor het eerst gecultiveerd in Oost-Azië, betovert je met een onweerstaanbare symfonie van zoete romige witte bloemblaadjes, frisse groene bladeren en weelderige stengels. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van Cabreuva- en Cederhout.
Het natuurlijke droogproces geeft de Oriental Gardenia verschillende tinten van lichtroze.

Ma'amoul zeep
De Ma'amoul zepen hebben vormen en versieringen die zijn geïnspireerd op traditionele Libanese gebakjes met dezelfde naam. Handgemaakt door lokale ambachtslieden met pure plantaardige oliën, en veel liefde en aandacht.
Zeep met Oriëntaalse geuren die niet alleen heerlijk zijn in het gebruik, maar zeker ook geschikt om je huis heerlijk te laten ruiken. Door hun prachtige vormgeving passen ze even mooi als decoratie in de huiskamer als op je wastafel.

Senteurs d'Orient | Libanon
Senteurs d’Orient vertelt een moeder-dochter verhaal dat ontstaan is vanuit een gedeelde passie voor de schoonheid van Oosterse bad rituelen en de behoefte om zich sterk te maken voor vrouwenrechten en welzijn. Hana raakte geïnspireerd door Oosterse bad rituelen die zij tijdens haar reizen door het verre- en Middenoosten tegenkwam en ontwikkelde het idee om ambachtelijke zeep te maken die de essentie, het gevoel en de schoonheid van de Oriënt zou reflecteren. Senteurs d’Orient is gevestigd in Libanon, het hart van de regio waar de zeepindustrie ooit ontstond en heeft zich ontplooid tot een modern en succesvol bedrijf. Onder aanvoering van Hana en haar dochter Sarah, werken er in het bedrijf op alle niveau’s vrouwen en gaat er een percentage van de inkomsten uit de zeep naar een programma van het ’United Nations Development Programme, dat zich inzet voor de educatie van vrouwen.

Alternatieve artikelen voor Cadeaudoos | Floral Trio

Laatst bekeken items