opc_loader

Menu

Cadeaudoos | Alle negen

57,00

Uitverkocht

Voorraad:
0 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Cadeaudoos | Alle negen

Cadeaudoos met 9 zepen   9 x 40gr
Wil je jezelf echt verwennen, of een cadeau geven dat alle zintuigen prikkelt, of kun je echt niet kiezen. Dan is er deze schitterende cadeaudoos met 9 verschillende mini Ma'amoul zepen. Oranjebloesem, Tuberoos, Oriental Gardenia, Honing, Amber, Ceder van Libanon, Amandel Exfoliant, Jasmijn van Arabië en Roos van Damascus. 

Met ontwerpen geïnspireerd op de traditionele Libanese Ma'amoul-gebakjes, wordt elke mini Ma'amoul-zeep met de hand gemaakt door ambachtslieden in hun atelier en ongeveer 10 dagen aan de lucht gedroogd. Ze gebruiken een mix van kostbare essentiële oliën, fijne geur en hydraterende olijfolie, vitamine E, sheaboter en glycerine voor een zachte huid en een ontspannen geest.

Amber  40gr
Een mysterieus ogende donkere zeep, met geuren van musk en hout, warm, weldadig en wonderschoon. Gemaakt met een mix van Balsam Peru, Patchouli, Geranium, Sinaasappel en Koriander essentiële oliën. 

Honey  40gr
Honing verspreidt een heerlijk rustgevend aroma dat wordt gekenmerkt door zoete geurakkoorden. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van sinaasappel en benzoëgom (hars uit de benzoïneboom, antiseptisch).

Orange Blossom   40gr 
Een vleugje Sinaasappelbloesem geeft energie en inspireert. Het parfum van de zeep is helder en bloemig met een beetje hout.  

Amandel  40gr
Inheems in het Midden-Oosten en Zuid-Azië, is pure amandelolie doordrenkt met gemalen gerstkorrels, waardoor een crub ontstaat met sensueel verslavende bitterzoete tonen. Gemaakt met etherische olie van sinaasappel.

Tuberoos   40gr 
Ook wel de 'Koningin van de Nacht' genoemd, een natuurlijk afrodisiacum met zijn ontspannende maar intense bloemengeur. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van ylang, guaiac, selderij en benzoëgom (hars uit de benzoïneboom, antiseptisch).  

Rose of Damascus  40gr 
Een vrouwelijke, elegante mix gemaakt met echte rozen, Eucalyptus, Sinaasappel en Copaiba essentiële oliën.

Ceder of Libanon  40gr
Een ode aan de Libanon Ceder, hét symbool van het land, deze frisse en vooral houtachtige geur doet je dagdromen. Gemaakt met een mix van etherische oliën van Cederhout, Sinaasappel, Den, Patchouli en Sandelhout.

Jasmine of Arabia   40gr 
Rustgevende Arabische jasmijn met zachte bloemige tonen. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van eucalyptus, sinaasappel en copaiba.

Oriental Gardenia  40gr 
Oriental Gardenia, voor het eerst gecultiveerd in Oost-Azië, betovert je met een onweerstaanbare symfonie van zoete romige witte bloemblaadjes, frisse groene bladeren en weelderige stengels. Gemaakt met een mix van essentiële oliën van Cabreuva- en Cederhout. Het natuurlijke droogproces geeft de Oriental Gardenia verschillende tinten van lichtroze.

Senteurs d'Orient | Libanon
Senteurs d’Orient vertelt een moeder-dochter verhaal dat ontstaan is vanuit een gedeelde passie voor de schoonheid van Oosterse bad rituelen en de behoefte om zich sterk te maken voor vrouwenrechten en welzijn. Hana raakte geïnspireerd door Oosterse bad rituelen die zij tijdens haar reizen door het verre- en Middenoosten tegenkwam en ontwikkelde het idee om ambachtelijke zeep te maken die de essentie, het gevoel en de schoonheid van de Oriënt zou reflecteren. Senteurs d’Orient is gevestigd in Libanon, het hart van de regio waar de zeepindustrie ooit ontstond en heeft zich ontplooid tot een modern en succesvol bedrijf. Onder aanvoering van Hana en haar dochter Sarah, werken er in het bedrijf op alle niveau’s vrouwen en gaat er een percentage van de inkomsten uit de zeep naar een programma van het ’United Nations Development Programme, dat zich inzet voor de educatie van vrouwen.

Laatst bekeken items