opc_loader

Menu

Teer zeep

5,95
Voorraad:
47 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Teer zeep

Teerzeep    60gr
De zuivere krachtpatser bij huidproblemen

De teer in deze zeep wordt gemaakt met dennenhout uit de Finse bossen. De helende- en zacht reinigende, ontgeurende eigenschappen van teerzeep worden sinds jaar en dag geroemd. Teerzeep is een milde zeep op basis van plantaardige oliën die de huid zacht reinigt, cellen vernieuwt en jeuk en irritatie verlicht. Zeer behulpzaam bij het verwijderen van schilfers van psoriasis, roos, eczeem, schimmels en andere huidirritaties. Gebruik de teerzeep voor het handen wassen, gezicht wassen en haren wassen.

Teerzeep wordt al in sinds eind 19e eeuw in Vaasa gemaakt. Het productieproces is sindsdien gemoderniseerd, maar er wordt nog steeds gebruik gemaakt van echte Finse teer en dat ruik en zie je aan de geur en kleur van de zeep. De geur van teer vormt een belangrijk onderdeel van de Finse saunacultuur. De teerzeep bevat geen kleurstof of parfum. Geniet van de intense, donkere, kampvuur-achtige geur en het romige schuim van deze bijzondere Finse zeep. 

Vaasan Aito Saippua Oy
In het stadje Vaasa, aan de Finse west-kust, vinden we de Vaasan Aito zeepfabriek, waar al sinds 1886 zeep gemaakt wordt. Met zijn wortels verankerd in de Finse sauna-traditie, heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het maken van zeep die uitermate geschikt is voor gebruik in de sauna. Daarvoor werken zij met zeep recepten die al sinds de 19e eeuw bestaan en waarin veel gebruik wordt gemaakt van producten uit de Finse natuur. 

Ingrediënten INCI: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Pyroleum Pini Pix Liquida, Ceteareth-25, Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum.

Pettr Zeep: Lage verzendkosten | Bijzondere collectie | Persoonlijke service.

Alternatieve artikelen voor Teer zeep

Laatst bekeken items