opc_loader

Botanische Tuinenzeep ~ I

Werfzeep in samenwerking met de Botanische Tuinen Utrecht.
Een kruisbestuiving! In de Botanische Tuinen groeit een weelde aan uitheemse planten, die je niet snel tegenkomt in het Wickenbrughse bos, waar zeepzieder Evelien veel van de ingrediënten voor haar zepen plukt. Daarom zijn de Botanische Werfzepen ook zo bijzonder. 

Mirte & Papyrus  100g
Deze eerste editie is gemaakt met mirte en papyrus. Van de mirte wordt een zelf gestookt hydrolaat toegevoegd aan de zeep. De papyrus heeft prachtige stengels die een vezelachtige structuur hebben. Die worden geoogst, gedroogd en versnipperd in de zeep. Het is een érg lekkere fris zoete- en aardse zeep geworden. 

"Mirte is het kruid dat gewijd is aan de Romeinse Godin van de liefde Venus en werd daarom bij haar tempels aangeplant. Aan de mirtestruik worden reinigende krachten toegeschreven; zo worden takken aan doden meegegeven en worden bloemen in bruidsboeketten verwerkt als symbool van liefde, vruchtbaarheid en trouw"  (Botanischetuinen.nl)

Ingrediënten: verzeepte oliën van kokos*,olijf*, cacaoboter* en zonnebloem*; water mirthehydrolaat×; etherische oliën van eucalyptus*,citroengras*, patchouli*, kurkuma*, sinaasappel* en citroen*; gedroogde papyrus×.

inci (gelijk aan de verpakking, internationale naamgeving): sodium cocoate*,sodium olivate*, sodium cocoa butterate*, aqua,sodium sunflowerate*, myrthus communis water×, aroma♢,cyperus papyrus×, citralo limoneneo, geraniolo

*van gecertificeerd biologische herkomst, ♢biologische etherische oliën, ×van de Botanische Tuinen, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën.

7,45
Botanische Tuinenzeep ~ I heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Botanische Tuinenzeep ~ I


Laatst bekeken items