opc_loader

schoonmaakzeep | Bubble Buddy

De Bubble Buddy zepen zijn handgemaakt in Italië met gecertificeerde biologische ingrediënten. Alle stukken zijn veganistisch, bevatten geen palmolie en zijn uiteraard niet op dieren getest. Natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je huid niet alleen schoon en zacht aanvoelt, maar ook wordt gevoed. Het traditionele ambachtelijke proces waarmee de zepen zijn gemaakt vereist geduld en vakmansschap en geeft een zeep van hoge kwaliteit. De zepen zijn net als de Bubble Buddy een creatie van Rotterdams ontwerper Foekje Fleur! Elke zeep wordt geleverd in een fraai geïllustreerd kartonnen doosje ontworpen door Sue Doeksen. 

Cleaning Soap  100gr
Zachte huishoudzeep voor schoonmaken, afwassen, en handwasjes. Handgemaakt met extra vierge olijfolie en kokosolie. Met tea tree en citronella etherische olie voor extra hygiëne en een frisse geur. De schoonmaakzepen zijn sterk geconcentreerd en doen qua werkzaamheid niet onder voor middelen in een plastic fles. Sterker nog, ze zijn vaak zuiniger in gebruik! Zorg er wel voor dat je de zeep een droog plekje geeft. De Bubble Buddy is daar bijvoorbeeld perfect geschikt voor, en die kun je natuurlijk ook gebruiken om gemakkelijk een sopje te maken door de zeep te raspen in een emmer, waarna je warm water toevoegd. Of maak je eigen vloeibare zeep door een zeep te raspen en te koken met 600 ml water, laat afkoelen, roer even door en bewaar in glazen potten. Veilig voor kinderen en huisdieren, bevat geen schadelijke ingrediënten.


Ingrediënten: Cocos Nucifera Oil, * Aqua, Natrium Hydroxide, Kaliumhydroxide, Olea Europaea Fruit Oil *, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil *, Cymbopogon Winterianus Kruidenolie *, Natriumfylaat, Citroenzuur, Citral, Citronellol, Geraniol, Limoneen, Linalool biologisch)

4,50
schoonmaakzeep | Bubble Buddy

(conny)
Ik heb deze zeep laatst op de Rotterdamse oogst gekocht, en ik vind het geweldig. Reinigt beter dan welke ecologische vloeibare afwasmiddel die ik tot nu heb gebruikt. Het resultaat doet mij denken aan het resultaat wat je krijgt met de afwasmachine. Dus voor mij geen vloeibare afwasmiddel mer
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items