opc_loader

Bubble Buddy | Dark green + Dr Bronner Citrus zeep

Bubble Buddy + Dr Bronners Hemp Citrus
De Bubble Buddy is een multi-functionele zeephouder, want behalve dat je zeep er comfortabel en droog ligt, kun je hem ook gebruiken om je zeep te raspen. Bijvoorbeeld om een sopje te maken, of je eigen wasmiddel, zodat je deze producten niet in plastic wegwerpflessen hoeft te kopen! Bubble Buddy is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Foekje Fleur, en is gemaakt van gerecycled plastic in 8 pastelkleuren. Prachtig verpakt in een cadeaudoos, met daarop allerlei informatie en tips voor het gebruik van de Bubble Buddy. Een deel van de opbrengst van Bubble Buddy gaat naar Sea Shepherd, die als missie heeft om het leven in de oceanen te beschermen. Sea Shepherd staat achter projecten die helpen om de vervuiling van de oceanen tegen te gaan: zoals de Bubble Buddy! 

Dark Green (in beperkte oplage)
Deze limited edition is extra speciaal want 99% van het plastic dat voor deze Ocean Buddy wordt gebruikt, is uit de oceanen gehaald, het bestaat voornamelijk uit afgedankt vistuig, ook wel spooknetten genoemd. De mix van het oceaanplastic zorgde voor de donkergroene kleur. Met z'n prachtige vormgeving en kleur voelt de Bubble Buddy zich thuis in ieder interieur en op elke plek in huis.

Een echte Sea Shepherd editie
Van elke verkochte Bubble Buddy doen we een donatie aan Sea Shepherd, maar deze samenwerking is extra speciaal omdat Sea Shepherd een van de bedrijven is die het oceaanplastic heeft ingezameld om te recyclen tot deze Bubble Buddy! Een echte Sea Shepherd editie. En omdat Dr. Bronners een van de andere sponsors van Sea Shepherd is, wordt deze editie geleverd met een Dr. Bronners Citrus Bar.

Dr Bronners Hemp Citrus 140gr
Dr Bronner's 100% vegan, van biologisch organische teelt en fairtrade gecertificeerd. Gemaakt met liefde voor mens, dier en milieu, deze zeep ís en wast schoon. De geuren zijn volledig natuurlijk van etherische oliën. Fris en helder ruikend - een verkwikkende mix van biologische sinaasappel-, citroen- en limoenoliën! Deze Citrus Pure-Castile Bar Soap is gemaakt met gecertificeerde fairtrade-ingrediënten en biologische hennepolie uit de VS voor een zacht, glad schuim dat je huid niet uitdroogt, schuimt romig en rijkelijk. Biologisch afbreekbaar in een 100% post-consumer gerecyclede verpakking.

Ingredienten
Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Olive Oil*, Organic Orange Oil, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lemon Oil, Organic Lime Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol *CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS **None remains after saponifying oils into soap & glycerin.

19,90
Bubble Buddy | Dark green + Dr Bronner Citrus zeep heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bubble Buddy | Dark green + Dr Bronner Citrus zeep


Alternatieve artikelen: