opc_loader

Menu

Aleppo Zeep 20% laurierolie

7,95
Voorraad:
24 items
  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid aanbod

Aleppo Zeep 20% laurierolie

Aleppo Zeep ~ Syrië
Met deze zeep ontstond de zeepindustrie zo'n 4000 jaren geleden in het gebied rondom Aleppo. We mogen Aleppo zeep dan ook wel de moeder aller zepen noemen. Tegenwoordig wordt de zeep nog op precies dezelfde wijze gemaakt, met gelijke ingrediënten. Meer reclame heeft een product niet nodig zou je zeggen. Toch zijn veel mensen nog niet bekend met deze geweldige zeep. Aleppo zeep is volledig vrij van chemische toevoegingen en geur- en kleurstoffen. Door de lange rijpingsperiode heeft de zeep een goud-bruin huidje gekregen. Je zult bij gebruik zien dat de zeep naar binnen toe groener kleurt, als in het productieproces. Aleppozeep is niet op dieren getest en is biologisch afbreekbaar. Goed voor je huid én het milieu.

Mensen met huidproblemen zoals eczeem of acne kunnen verlichting van deze klachten ervaren bij gebruik van Aleppo Zeep. Je kunt de zeep ook gebruiken als gezichtsmaskertje, door het schuim een paar minuten op je huid te laten voor je het afspoelt (je ogen vrij laten). Ook is Aleppozeep geschikt om je mee te scheren en kun je er je haren mee wassen. 

Door de situatie in Aleppo en de rest van Syrië werd de zeepproductie en export de afgelopen jaren nogal bemoeilijkt. De berichten zijn dat er verschillende hebben moeten uitwijken naar buurlanden of hun bedrijf moesten achterlaten op de vlucht voor geweld. Door aankoop van Aleppo zeep steun je ook de mensen in die regio!


Aleppo 20% laurierolie  200gr
Deze Aleppo zeep bestaat uit 80% olijfolie en 20% laurierolie. Olijfolie heeft een verzorgende invloed op je huid en droogt deze niet uit. Laurierolie staat bekend om zijn zuiverende en helende eigenschappen. In deze samenstelling is de zeep geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige. Heeft je huid wat extra verzorging nodig, of is deze erg droog, dan zou je voor een hoger percentage laurierbes olie kunnen kiezen. 

Ben je op zoek naar de perfecte kampeer zeep, die je ook kunt gebruiken om je tent, je kleding en je fiets schoon te maken, én je afwas te doen, dan zit je met deze goed!


Ingrediënten: Sodium Olivate, Laurus Nobilis Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

Alternatieve artikelen voor Aleppo Zeep 20% laurierolie

Laatst bekeken items